On the road again




Framme

Vid 10.00 (midnatt svensk tid) landade vi. Nu är vi äntligen framme och allt har hittills gått bra. Är rejält utpumpade och jet-lagade, men lite sömn ska nog göra susen hoppas vi. Sitter på vandrarhemmet i sydney där vi ska bo fram till på torsdag. Här är det regnigt och blåsigt, inte direkt så man tänker sig australien. Vi har ingen mottagning på våra telefoner (har inte haft det sen hong kong) så därför vi inte sms:ar er. Ska träffa work and travel imorrn så får se hur det blir då. Vi hörs framöver! :)

//Jonas & Emelie

Hong kong

Hej på er! Efter ungefär totalt 15 timmars flygresa och stopp på arlanda och heathrow sitter vi nu på Hongkongs internationella flygplats. Det har börjat skymma här eftersom klockan närmar sig 18.00 och smoggen ligger tät. Flygresan har gått bara bra, men jag måste erkänna att det känns lite jobbigt att behöva sitta på ett plan i ytterliggare ca 10 timmar. Tur att det finns mycket film att välja bland. Så det går nog bara bra. Planet mot Sydney avgår 21.25 kinesisk  tid, så nu har vi några timmars väntan. Hoppas ni har det bra där hemma, så hörs vi framöver! :)


//Emelie & Jonas

Besök även dessa:


www.linndownunder.blogg.se

www.ottiliadownunder.blogg.se



16 dagar kvar

Hej och hå! Idag ska jag kanske få ta det omtalade vaccinet för svininfluensan. Rätt eller fel? Jag vet faktiskt inte eftersom alla säger olika, men ska i alla fall försöka få en dos idag när mormor vaccinerar sig.

Sedan ska jag också försöka ordna en tid hos tandläkaren innan vi åker, skulle va skönt att få min ilande tand uppkollad. Har förresten fått mitt nya australiensiska telefonnummer nu. Så för alla er här hemma, mitt svenska nummer slutar att existera när vi kommer dit ner! Vill ni höra våra vackra stämmor får ni helt enkelt skaffa skype!

//Emelie

Aussie-party



I lördags hade vi vår avskedsfest, med det självklara strand-temat! En minst sagt händelserik kväll, men kul hade vi! Nu är också pengar inväxlade, reseadaptrar samt apoteksvaror inhandlade! 19 dagar kvar.

//Emelie

RSS 2.0