090922

Nu är visumpapperna inskickade, ryggsäck samt laptopsleeve beställd. Vaccination bokad (blev en hepatit b fast det egentligen inte behövs). Sedan har jag agerat smakråd åt Linn som köpt sig en digitalkamera och en extern hårddisk. Imorrn ska LEO träffas å prata lite.

//Emelie

Australiensisk afton

Jag och Linn hade en trevlig afton igår där vi fyllde i våra visumpapper, pimplade vin och ost, samt kikade på aussiefilmen nr. 1, Muriels bröllop. Det var party.

 

 

//Emelie


Nyinskaffat


Bärbar dator

Flygbiljetter till Sthlm


Australien reseguide


Fickordbok



Det återstår så klart en hel del saker, men de större köpen är avklarade. Eller hm, att betala själva resan återstår. Och att fylla i visumpapperna. Och att adress-ändra. Och att skaffa reseförsäkring. Och att sälja bilen. Och att skaffa en till resväska. Och att skaffa en ryggsäck. Och att vaccinera sig mot svininfluensan? Och tusen andra saker. Suck.

//Emelie

Bondi treasure hunt


Freaky friday

Idag kom bekräftelsen på handpenningen som vi betalat, samt en bunt papper om visumansökan. Har en hel massa läsning att göra nu men det känns bra, sakta men säkert närmar sig resan. Team JOEL behöver ta en disskussionskväll nu!


//Emelie

RSS 2.0