Framme i Brisbane

Hej hopp!

Vi befinner oss just nu i Brisbane, kom hit med bussen for ca 1 timme sedan. Vantar pa att fa checka in pa varat rum pa YHA:t klockan 14.00. Kanns ratt trakigt att lamna Byron bays lugn och att komma tillbaka till en storstad, men det var dags for oss att rora pa oss lite. Kommer dock att sakna stranden och allt mysigt som finns dar borta, samt alla roliga manniskor vi lart kanna! Men vi ar ganska sakra pa att vi ska atervanda till Byron Bay vid ett senare tillfalle. 

Hur som helst sa var det julfirande som gallde igar (alla har firar ju jul den 25:) sa pa varat vandrarhem hade de anordnat en stor jullunch ute i varma solen. Kanske borde kalla det spansk afton egentligen, for det var helstekt gris och far samt sangria som stod pa menyn mm. Gott var det i alla fall!

Efterat umgicks vi med folk hela kvallen och som avslutning tande de en stor brasa pa stranden, riktigt mysigt!
Blev dock biten av en gigantisk jattemyra igar sa att typ halva armen svallde upp. Den ar inte farlig, men ont gjorde det kan jag lova! Sakta men sakert haller svullnaden pa att lagga sig nu sa!

I morse nar klockan ringde 07.00 var vi inte allt for pigga, men var buss gick vid 9 sa det var bara att stiga upp!
Ute var det stekande varmt men i bussen iskallt. Sa vi ar valdigt trotta och utpumpade nu, ska bli skont att snart fa rummet och installera sig dar.

Mer planer an sa har vi inte an, allt vi vet ar att vi formodligen kommer att gora en dagsutflykt till surfers paradise nagon dag (ca 1 timme har i fran). Sedan har vi ocksa borjat fundera pa att fara till Fraser Island, men vi far se hur det blir. Vi tar en dag i taget!

Hoppas ni dar hemma fick nagra roliga julklappar forresten!
Vi hors vid ett senare tillfalle!

//Emelie

Kommentarer
Postat av: Emelie

ps. tidsskillnaden är nu 9 timmar (Queensland)

2009-12-26 @ 09:13:09
URL: http://landdownunder.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag tror att Fraser Island är superfint, iaf har det sett så ut på de bilder jag sett, så jag tror inte ni skulle ångra er om ni åker dit! ;D

2009-12-26 @ 22:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0