Lordag den 19:e

Hej igen. Har kommer alltsa bildbeviset! Inte basta kvaliten kanske, men nog ser man att det ar jattekaniner minsann! Har inte hunnit fota sa mycket har i Byron bay eftersom vi mestadels ligger pa stranden hela dagarna, men ska borja gora det nu sa att ni far se hur det ser ut har! Ar valdigt fint och idylliskt i alla fall!

Idag (lordag sen 19;e) ar det mulet for forsta gangen sen vi kom hit, riktigt skont faktiskt! Linn och Ottilia besokte fyren igar (som ar belagen pa australiens ostligaste punkt) men jag och Jonas ska nog ocksa ga dit nagon dag.

Vi har inte planerat nagot speciellt de narmsta dagarna, det enda vi vet ar att vi ska FROSSA i massor pa julafton. Inga nudlar da minsann! Da blir det choklad och en massa annan goooomat! Ni dar hemma verkar ha en akta kall vinter, kanns konstigt att befinna sig har da. Det kanns inte som Sverige ar sa langt bort anda, men det ar val for att ni ar sa bra pa att ge oss updateringar! Det ar bra, det gillar vi :)

Om vi inte skriver nagot mer innan jul (vilket jag tror att vi kommer gora) sa far vi passa pa att onska er alla en riktigt god jul! Hoppas inte julskinkan har smitit och att ni ater en massa god mat! For att inte tala om kakor och godis!

men som sagt, vi updaterar mest troligt en gang till innan jul, det ar bara sa svart att veta nar det finns lediga datorer pa internetcafet som vi sitter pa!

Ha det sa bra sa lange sa hors vi mer sen! :)

kramar Emelie och Jonas








Kommentarer
Postat av: Josse

Vilka fina bilder, blir smått avis! Har varit svinigt kallt här men det hör ju som till, snön ligger iaf kvar så jag klagar inte. Jag har äntligen fått jullov, riktigt skönt måste jag säga! Ha en trevlig jul och hälsa de andra! :)

2009-12-19 @ 12:34:14
Postat av: Emma

Bilden på stranden såg ju inte alls lockande ut.. :P Är det Byron? :) Ni ser ju ut att ha det riktigt bra iaf, fortsätt med det! ;)

2009-12-19 @ 19:21:44
Postat av: Sara

Vilka härliga bilder, ha en trevlig jul :)

2009-12-20 @ 01:01:50
Postat av: Moster Anna

Nu har moster äntligen hittat hit! Vilka underbara bilder, mera, mera!! På jägarvägen har vi svårt att hålla oss friska, alltid nån som snorar. Dessutom spurtar vi mot jul och vi har en hel del som ska ordnas med innan torsdag... Saknar Er så mycket, men bilderna hjälper lite grann! Sköt om Er, vi måste skypa snart.

xxx Världens bästa Moster

2009-12-21 @ 04:37:44
Postat av: Lena

Hej Raringar! Jag kollar varje dag på er blogg men också på Linns och Ottilias och blir lika glad varje gång ni uppdaterat! Ni är jätteduktiga på att fota o skriva, det är rena underhållningen! -8 o ca 15 cm kallsnö nu på morgonen så det blev julväder till slut!

Har nu skaffat FB- skriver där!Kram på er!//Lena

2009-12-21 @ 07:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0