Surf camp Australia

Hej hej!

En hel del har hant sedan vi updaterade bloggen sist, sa jag tankte beratta lite vad vi gjort de senaste dagarna.
I sondags traffade vi en man vid namn Brian (som kanner Linns moster och bor har i Sydney). Han tog med oss pa en heldagsutflykt i Sydney och trakterna kring, men visade oss platser dit turister inte aker.
Vi hade kanonvader sa forsta stoppet blev Shark beach, en superfin strand, men bara en liten yta att bada i pga hajnatet. Vi korde omkring och fick se en massa fina platser, och som avslutning pa kvallen sa bjod han hem oss pa middag till han och hans fru. Sa otroligt snalla och trevliga manniskor!


Trotta efter sondagens utflykter sa borjade nasta resa dagen efter, resan till Surf camp!
Bussen hamtade upp oss vid halv 8 (ett gang pa 48 personer) och vi akte drygt 2 timmar bort fran Sydney till Seven mile beach. Dar fick vi alla stuva in oss i stugor och lyssna pa ett kort informationssnack. Direkt efter det var det bara att ta pa sig vatdrakten och bege sig ner till havet for att borja var 1a surflektion. Alla ni som tror att det ar latt att surfa vet inte vad ni pratar om! For det forsta sa ar bradorna stentunga, och att sedan forsoka ta sig upp pa en vag allt annat an latt. Efter 2 timmar i vattnet var det lunch, och ni ska bara veta hur mycket mat vi alla at!  Dagen fortsatte ytterligare med en till 2 timmars lektion, och totalt utpumpade hade vi klarat forsta dagen. Var hur kul som helst!!

Sa ungefar sa har sag dagarna ut:
Vakna, ata MASSOR, surfa 2 timmar, ata massor, surfa 2 timmar, ata massor och sedan lagga sig.
Varje dag kande man att man utvecklades, och jag upptackte en himla massa muskler jag inte trodde att jag haft.
Igar (10e December = ottilias fodelsedag) sa steg vi upp vid halv 6, for klockan 6 stog vi pa stranden redo for den 7e lektionen. Snacka om att det kandes som att vi var pa Boot camp istallet for surfcamp nar man tidigare an tidigast maste dra pa sig en kall och blot vatdrakt, hasa sig ner till stranden, sa ont i kroppen att man knappt kan ga. Att sedan maste ha ytterligare en 2 timmars lektion efter lunch var ingen hojdare. Men som sagt, var verkligen hur kul som helst!! Tror jag ska satsa pa att bli surfproffs nu!
Vid 4 for bussen hem till sydney igen, och val framme blev det gratis pizza och ol pa Scubar dar vi hade avskedsfest med surfarganget. Superkul kvall!

Nu ar tanken att vi ska till Blue mountains imorrn med Brian och vandra (om vara ben bar oss sa att saga).
Sedan pa mandag ska vi ta Oz experience-bussen upp langs kusten och eventuellt stanna i Byron bay. Updaterar mer om detta sedan.

Lagger upp lite fler bilder pa facebook! ;)




// Emelie


Kommentarer
Postat av: Josse

HEJ! Vad kul att få ett sms, inget skvaller än så länge men hör av mig så fort jag hö något smarrigt! :D Verkar jätte kul med surfningen! Här är det fortfarande ingen snö, är jul snart och känns riktigt grått och trist! Hoppas ni har det bra där nere:) Kramar!

2009-12-11 @ 14:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0