Gott nytt slut & god ny början!

Ja, då var 1:a januari 2010 här! Nytt år och nya äventyr. Hoppas ni alla hade ett trevligt nyår, det hade i alla fall vi! Vi började kvällen med att laga till en måltid på känguru! Det var verkligen en speciell smak på köttet, påminde lite om ölkorv eller torkat renkött. Lustigt, men helt okej. Där efter satt vi på vandrarhemmets takvåning och umgicks med en bunt göteborgare som vi träffat. Trevligt, trevligt! Vid 21.00 började det att skjutas fyrverkerier över stan, och på taket hade vi förstås väldigt bra utsikt över detta! Vid 23-tiden började vi dra oss ner mot floden där de stora fyrverkerierna skulle avfyras. Det var väldigt mycket folk överallt, och på tolvslagt började smattret av raketer. Lite större än vad vi är vana vid kan jag lova! Efteråt stannade vi kvar med våra nyfunna vänner i gräset och pratade fram till småtimmarna då vi begav oss tillbaka hem. En riktigt rolig kväll blev det.

Idag har vi inte gjort många knop, förlängt boendet fram till den 6:e januari (Linn & Ottilia fram till den 5:e). Efter det ska jag och Jonas ta tåget 3 mil norrut där vi ska få jobba på en farm en vecka. Ska bli intressant att få testa på det här med Wwoofing. Linn och Ottilia ska bege sig ut på egna äventyr ett tag och förmodligen wwoof:a dem med. Sedan får vi se vad planerna blir. Ev blir det en utflykt till fraser island strax därpå.

Nu har vi bara några timmar kvar på vårat internet så det dröjer nog lite längre mellan bloggupdateringarna hädan efter.

Ha det bra så hörs vi!
//Emelie






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0