Bland krokodiler & tropisk hetta

Hej pa er allihopa! Har kommer en liten uppdatering fran Northern Queensland, Cairns! Vi har nu varit har uppe i 4 dagar, samt forlangt boendet 4 dagar till. Tanken ar att vi ska forsoka hitta ett jobb har uppe, men det ar dessvarre lattare sagt an gjort, tydligen sa har lokalbefolkningen har svart att fa tag pa jobb. Det ar nere i Sydney och Melbourne som jobben ska finnas, sa om vi inte hittar nagot har uppe kommer vi nog att flyga ner till nagon av dessa. 5 timmar tar det med flyg till Melbourne, sa man inser da hur langt vi faktiskt har rest langs kusten.

I mandags gjorde vi en dagsutflykt till stora barriarrevet med en jattelyxig bat vid namnet Ocean Freedom. Det var underbart vader sa vi var valdigt glada over att fa gora vart forsta dyk med tuber. Var verkligen hur kul som helst, man kommer sa nara fiskarna och allt annat liv nar man dyker med tuber. Vi var lite nervosa innan, men det gick hur bra som helst. Efter detta blev det en lunch som utan tvekan ar den lyxigaste vi fatt sedan vi kom till Australien. Det var gigantiska rakor, lax, kott, sallader, gratanger och en massa annat gott som fyllde upp magen. Det bjods aven pa exotisk frukt, kex med brieost och goda bakelser. Vi blev verkligen bortskamda helt enkelt. Plotsligt kandes inte nudlar med tonfisk lika glamourost...

Efter lunch styrde baten vidare till en liten sando mitt ute i havet dar vi fick fortsatta snorkla (Jonas tog ett andra dyk). Efter detta var det dags att aka hem, men det var verkligen en helt underbar dag!

Jag och Jonas har dock gatt och blivit valdigt forkylda, forsta gangen vi ar sjuka har borta sa man kan val inte klaga egentligen. Idag ska vi forsoka soka lite jobb, samt aka till ett shoppingcenter som har utforsaljning.


Hur mar ni alla dar hemma? Horde att snokaoset inte har lagt sig an, sa jag hoppas for eran skull att varen kommer snart! Ha det sa bra, vi saknar er alla en massa!!

//Emelie

Kommentarer
Postat av: Lena o Peder

Hej!

Vilka äventyr ni är med om! Har ni sett krokodiler?

Var glada att ni slipper all SNÖ! Peder skottar o skottar, gården är överfull o drivorna kring glashuset möter takfoten. Jag skrapade av taket igår och hade snö till midjan mitt på gräsmattan, INTE yippiee. Det känns långt borta att sätta ut tomatplantor o krasse, det är klart!

På lördag är vi bjudna till Ann o Tommy, ser fram emot det.

1000-kramar o sköt-om-er!

ps Tack Gud för internet och satelliter!

2010-03-03 @ 07:53:56
Postat av: Robert Zlatanovich of coolness

Tjenare gammslaskar :)



Hoppas ni hare nice i värmen, var precis ute och frös ihjäl här! inte bäst.



Däremot så ska jag iväg te kittel me manne och gänget nu på fredag, hoppas att vi får igång lite mer ös än då vi va där? ;P



Och förfan, se till att va inne på skype någon gång :D

2010-03-04 @ 00:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0