Städpatrullen slår till igen

Hej gott folk!

Dagarna tickar på här borta i Cairns utan något riktigt jobb i sikte. Det enda som finns är ungefär bananplockning långt bort här ifrån, samt en massa kock-jobb mm. Inget som passar oss riktigt tyvärr. Istället så har vi tagit värvning i vandrarhemmets städpatrull! I utbyte mot att vi moppar och städar lite (ca 2 tim) så får vi bo gratis på vandrarhemmet. På så sätt tjänar vi in lite pengar även om det inte är ett "riktigt" jobb. Så vi lär bli kvar i Cairns i minst en vecka till. Vi har verkligen blivit bekväma här borta! Man märker att vi har stannat här ganska länge nu, för de i receptionen kan våra namn, samt internet-tjejen borta på Peter Pan. De tror väl att de aldrig ska bli av med oss!

För övrigt så har Team Sweden tagit över i städpatrullen. Imorrn blir vi sju stycken svenskar som städar; jag, Jonas, Linn, Ottilia, Jocke, Olle och Josefine.


Har våren börjat komma hemma i Sverige än?
Kram Emelie

Kommentarer
Postat av: Ann o Tommy

Solen skiner men det är några grader kallt. Är jättehalkigt när man är ute och går. Men nu går solen upp vid 06 på morgonen och sedan är den upp ända till 17.35 på kvällen. Så man anar vår i luften.

Det har ju varit sportlov denna veckan, så många har varit i fjällen. Men än är det ett tag innan storspoven börjar spela.

Ha en trevlig helg!

Mamma o pappa

2010-03-13 @ 11:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0